TD-DESIGN logo
Sanitair

Optimaal sanitair comfort mag niet ontbreken in een woning. Bij ons kunt u terecht voor eender welke sanitaire voorziening. Van kleine installaties tot grotere verbouwingen en zelfs totale badkamerrenovaties. Laconte plaatst een badkamer waar u elke ochtend met plezier binnenstapt en telkens verlaat als herboren.

Sanitaire voorzieningen

Bij Laconte vindt u een ruim aanbod aan sanitaire voorzieningen van verschillende merken. Douches, baden, wastafels, kranen, toilet… Bovendien helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Of u nu vooral comfort wilt, water wilt besparen of een strak design verkiest, we hebben voor ieder wat wils.

Badkamer renoveren

Een nieuwbouwwoning of een renovatieproject? Wij staan in voor totale badkamerrenovaties van a tot z en tot in de puntjes afgewerkt. Samen met u realiseren we uw droombadkamer.

Ontdek onze werkwijze

undefined

Quooker-kokendwaterkranen

Laconte is verdeler van de Quooker-kranen, een revolutionaire uitvinding die u het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maakt. Met een Quooker-kraan kan u vlot koud, warm en kokend water tappen. Ideaal voor het koken van pasta of het zetten van een kopje thee. Ook drinkbaar, gekoeld spuitwater en plat water kan u zonder problemen laten stromen. Bovendien zijn de Quooker-kranen uitermate gebruiksvriendelijk.

Meer over de Quooker-kranen

Waterbehandeling

Door middel van waterbehandeling wordt de kwaliteit van uw water aanzienlijk verhoogd. Alle mogelijke onzuiverheden worden namelijk verwijderd. Er bestaan verschillende waterbehandelingen voor verschillende doeleinden zijn zoals drinken, schoonmaken of hygiëne.

Aangepast sanitair

Heeft u nood aan extra comfort in uw badkamer? Laconte installeert de ideale sanitaire oplossing op maat van uw behoeften. Aangepaste handgrepen, zitbaden, zelfdragende wastafels … We geven u graag advies en zorgen voor optimaal gebruiksgemak in uw badkamer.

U hebt bovendien in bepaalde gevallen recht op een aanpassingspremie.

Onze realisaties:

WIJ ZIJN DEALER VAN DE DEZE MERKEN

TOONZAAL I-COR

Laat je inspireren in de conceptstore I-COR.

arrow
TOONZAAL I-COR

Verwarming

Laconte installeert verwarminginstallaties in nieuwbouwwoningen en renoveert ook bestaande stookplaatsen. Zowel voor kleinere gebouwen als grotere bedrijfsgebouwen.

arrow
Verwarming