TD-DESIGN logo

Quooker, de kokendwaterkraan

Laconte is verdeler van de Quooker-kranen, een revolutionaire uitvinding die u het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maakt. Met een Quooker-kraan kan u vlot koud, warm en kokend water tappen. Ideaal voor het koken van pasta of het zetten van een kopje thee. Maar u kan evengoed drinkbaar, gekoeld spuitwater of plat water uit de kraan laten stromen. Bovendien zijn de Quooker-kranen uitermate gebruiksvriendelijk.

Hoe werkt een Quooker-kraan?

Een Quooker-kraan bestaat uit twee delen. Enerzijds heeft u een kraan die op het aanrecht wordt gemonteerd, anderzijds is er een reservoir dat zich onder het aanrecht bevindt. Daar wordt kokend water van 110° C in bewaard. Dit reservoir is sterk geisoleerd, waardoor er geen warmte ontsnapt en uw energieverbruik minimaal is. Wanneer u kokend water uit de kraan tapt, wordt het reservoir verder aangevuld met water uit de waterleiding.

Met een Quooker-kraan kan u bovendien ook drinkbaar, gekoeld spuitwater of plat water tappen. Een revolutionair systeem dat een ongekende luxe met zich meebrengt.

Is een Quooker-kraan veilig?

Het antwoord is volmondig 'ja'. Quooker-kranen zijn uitgerust met een veiligheidssysteem, waardoor ze nooit zomaar kokend water afgeven. Wanneer u kokend water wil tappen, moet u de kraan eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Bovendien is er een lichtring die u waarschuwt wanneer de kraan kokend water gaat geven.

Profiteer van de tijdelijke Batibouw-actie

Overweegt u de aankoop van een Quooker-kraan? Dan is dit het ideale moment om toe te slaan. Van 29 februari t.e.m. 31 maart profiteert u namelijk van de tijdelijke Batibouw-actie:

  • € 150 korting op de Pro3
  • € 200 korting op de Combi/Combi+
  • € 300 korting op een systeem met CUBE

De kortingen zijn niet cumuleerbaar. Uitlevering uiterlijk op 16 augustus 2020. De korting geldt op de brutoprijs inclusief btw. Onder voorbehoud van wijzigingen.

Vraag meer informatie over deze actie

Benieuwd naar de Quooker-kranen?

Kom langs in onze conceptstore I-COR en zie de kokendwaterkranen van Quooker aan het werk. Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Contacteer ons

TOONZAAL I-COR

Laat je inspireren in de conceptstore I-COR.

arrow
TOONZAAL I-COR

Verwarming

Laconte installeert verwarminginstallaties in nieuwbouwwoningen en renoveert ook bestaande stookplaatsen. Zowel voor kleinere gebouwen als grotere bedrijfsgebouwen.

arrow
Verwarming