TD-DESIGN logo

Quooker, de kokendwaterkraan

Laconte is verdeler van de Quooker-kranen, een revolutionaire uitvinding die u het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maakt. Met een Quooker-kraan kan u vlot koud, warm en kokend water tappen. Ideaal voor het koken van pasta of het zetten van een kopje thee. Maar u kan evengoed drinkbaar, gekoeld spuitwater of plat water uit de kraan laten stromen. Bovendien zijn de Quooker-kranen uitermate gebruiksvriendelijk.

Hoe werkt een Quooker-kraan?

Een Quooker-kraan bestaat uit twee delen. Enerzijds heeft u een kraan die op het aanrecht wordt gemonteerd, anderzijds is er een reservoir dat zich onder het aanrecht bevindt. Daar wordt kokend water van 110° C in bewaard. Dit reservoir is sterk geisoleerd, waardoor er geen warmte ontsnapt en uw energieverbruik minimaal is. Wanneer u kokend water uit de kraan tapt, wordt het reservoir verder aangevuld met water uit de waterleiding.

Met een Quooker-kraan kan u bovendien ook drinkbaar, gekoeld spuitwater of plat water tappen. Een revolutionair systeem dat een ongekende luxe met zich meebrengt.

Is een Quooker-kraan veilig?

Het antwoord is volmondig 'ja'. Quooker-kranen zijn uitgerust met een veiligheidssysteem, waardoor ze nooit zomaar kokend water afgeven. Wanneer u kokend water wil tappen, moet u de kraan eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Bovendien is er een lichtring die u waarschuwt wanneer de kraan kokend water gaat geven.

Benieuwd naar de Quooker-kranen?

Kom langs in onze conceptstore I-COR en zie de kokendwaterkranen van Quooker aan het werk. Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Interesse in een kraan van Quooker? Neem hieronder contact met ons op!

TOONZAAL I-COR

Laat je inspireren in de conceptstore I-COR.

arrow
TOONZAAL I-COR

Verwarming

Laconte installeert verwarminginstallaties in nieuwbouwwoningen en renoveert ook bestaande stookplaatsen. Zowel voor kleinere gebouwen als grotere bedrijfsgebouwen.

arrow
Verwarming