TD-DESIGN logo
Groene energie

Besparen op de energiefactuur is altijd mooi meegenomen, nietwaar? Dat kan met een investering in groene energie. Tegelijkertijd draagt u zo ook uw steentje bij aan de strijd tegen de klimaatsverandering. We hebben verschillende groene oplossingen in ons aanbod. Welke oplossing voor u het meest geschikt is, hangt voornamelijk af van uw situatie. Geen nood, we geven gespecialiseerd advies en komen zo tot een groene oplossing die voor u het beste is.

Onze groene oplossingen

 • Warmtepompen
 • Omdat een warmtepomp alle warmte verzamelt uit de bodem, de lucht of het grondwater, is het een milieuvriendelijk systeem. Bovendien ideaal als u thuis vloer-, wand- of plafondverwarming hebt.
 • Zonnepanelen
 • Dankzij zonnepanelen profiteert u van zonne-energie voor warm water. Beter voor het milieu én uw portemonnee. Zonnepanelen kunnen zowel op een hellend als plat dak worden geplaatst. Lees snel welke voordelen zonnepanelen voor u kan hebben.
 • Zonneboilers
 • Heeft u een hoog sanitair verbruik van warm water? Dan kan het voor u voordelig zijn om een zonneboiler aan te schaffen. Via dat systeem wordt uw water opgewarmd via zonne-energie die verzameld wordt door zonnepanelen.
 • Biomassa
 • Onder biomassa verstaan we alle hernieuwbare brandstoffen van plantaardige of dierlijke afkomst. Denk maar bijvoorbeeld aan granen, koolzaad, houtblokken enzovoort. Het is vandaag de voornaamste bron van groene stroom waarbij de biomassa wordt omgezet naar elektriciteit. Benieuwd naar al onze biomassa-oplossingen?

Werkwijze

 1. We maken een grondige studie van uw project
 2. Daarna doen we een voorstel die we samen met u bespreken en optimaliseren totdat u zich erin kan vinden
 3. Gaat u akkoord met het voorstel, dan maken we een plan van uitvoering op

Onze werknemers krijgen een opleiding per merk. Zo ontvangen wij de nodige cerficaten (RSCERT).

WIJ ZIJN DEALER VAN DE DEZE MERKEN

Sanitair

Bij ons kunt u terecht voor eender welke sanitaire voorziening. Van kleine installaties tot grotere verbouwingen en zelfs totale badkamerrenovaties.

arrow
Sanitair

Verwarming

Laconte installeert verwarminginstallaties in nieuwbouwwoningen en renoveert ook bestaande stookplaatsen. Zowel voor kleinere gebouwen als grotere bedrijfsgebouwen.

arrow
Verwarming