TD-DESIGN logo

Plug & Play by Tubes

DE VERWARMING DIE U OVERAL VOLGT

De verplaatsbare units van Tubes, vormgegeven door Italiaanse ontwerpers, geven u een andere kijk op verwarming. Combineer functioneel comfort met uniek design en geef uw woning een eigen karakter.Persoonlijke warmte

Plug & Play by Tubes zorgt ervoor dat u op een andere manier naar verwarming gaat kijken. Deze unieke units introduceren het concept van ‘persoonlijke warmte’: thermisch comfort dat niet alleen dichter bij het lichaam komt, maar dankzij zijn design ook sfeer en karakter aan de ruimte geeft.


Gebruiksgemak

De verwarmingsunits van Tubes werken op elektriciteit en hoeven dus niet geïnstalleerd te worden: ze zijn meteen klaar voor gebruik. Ze zijn compact en gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat hun warmte u overal mee naartoe volgt. Met hun unieke ontwerp geven ze meteen ook sfeer en karakter aan de ruimte waarin ze staan. Kortom, een mobiele en elegante verwarmingsbron.Benieuwd naar deze toestellen?

Kom langs in onze conceptstore I-COR en laat u inspireren door Plug & Play by Tubes. Heeft u vragen of wenst u meer informatie?


CONTACTEER ONS


TOONZAAL I-COR

Laat je inspireren in de conceptstore I-COR.

arrow
TOONZAAL I-COR

Sanitair

Bij ons kunt u terecht voor eender welke sanitaire voorziening. Van kleine installaties tot grotere verbouwingen en zelfs totale badkamerrenovaties.

arrow
Sanitair